Gratis lessen

Systemische les

Ontdek de bijzondere werkwijze van systemisch werk. Onderlinge dynamieken, overgedragen gewoontes en overtuigingen worden zichtbaar met hun bijbehorende overtuigingen.

Door je plek binnen je systeem van herkomst te onderzoeken kun je zien waar je belemmeringen zitten. Waarom je steeds vervalt in gedrag dat je tegenhoudt in je ontwikkeling of groei. Of waarom je bepaalde emoties ervaart die je niet altijd kunt duiden. Het onderzoeken van je systeem is de basis van systemisch werk.

Introductie opleiding holistisch kindercoach

Als holistisch kindercoach bied je ondersteuning aan kinderen en de ouders bij de hulpvraag die er is. Het is een oplossingsgerichte en laagdrempelige manier van begeleiding waarbij de kindercoach focust op de mogelijkheden en kwaliteiten van het kind zelf (eigen kracht!) en inzet op het vergroten van de zelfkennis. Zelfkennis geeft de handvatten tot een versterkt zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Door de holistische kijk op het proces, zullen alle aspecten hiervan aan bod komen.

Holistische introductie les

In de opleiding tot Holistisch Kindertherapeut ontvang je naast kennis, vele methodieken en praktijk gerichte casussen ook een uitnodiging tot persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. Reflecteren op jezelf is een pijler binnen deze opleiding.

Je leert cliënten volgens een integratieve benadering te begeleiden. Dit houdt in dat je als therapeut verschillende therapievormen kunt combineren en toespitsen op wat je cliënt nodig heeft. Je ziet de moeilijkheden dus niet als problemen die opgelost moeten worden, daardoor groei je binnen deze opleiding zowel persoonlijk als professioneel.

Training intuïtie

“De kwaliteit van intuïties ligt in de intelligentie van het onbewuste”

Verbind je met je eigen authenticiteit, intuïtie en het helende vermogen dat we allemaal bezitten, zodat je meer impact kunt maken en je zeker kunt zijn van alle stappen en beslissingen die je maakt en gaat maken (zakelijk en privé). Geen twijfels meer, maar vanuit een zeker en zuiver weten!

Training laat het je goed gaan

Het je goed laten gaan, heeft invloed op de keuzes die je gaat maakt. Als jij Ja zegt tegen het je goed laten gaan, gaan dingen shiften ten goede van jou en je dierbaren. Dit is jouw kans om de oude patronen en lijnen naar het verleden te doorbreken.

Met deze training krijg je systemische inzichten wat je te doen hebt om het je goed te laten gaan.

Training loslaten

Loslaten is niet alleen een daad van moed, maar ook een daad van bevrijding. Het gaat om het loslaten van emotionele bagage, oude overtuigingen en zelfs mensen of situaties die ons niet langer dienen.

Ontdek wat loslaten werkelijk inhoudt, waarom het zo belangrijk is voor je persoonlijke groei en welzijn en hoe je effectief kunt leren loslaten in je dagelijks leven, zodat je ruimte kunt maken voor groei, verandering en vervulling.

Stel je vraag aan Anne Marie

Feminine masterclass

Zak af van je hoofd naar je hart.

Voel en ervaar je lichaam volledig en maak contact met jouw innerlijke kompas in deze masterclass.

Holistische masterclass

Krijg meer inzicht in jouw kwaliteiten als vrouw vanuit de holistische visie.

Boek nu je plek voor deze online holistische masterclass.

E-books

Voor jou geschreven vanuit de holistische visie, een reeks waardevolle holistische e-books, die je gratis kunt downloaden. Deze e-books helpen je inzicht te krijgen en geven je handvatten in het holistisch werken en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

Onze holistische e-books bieden:

  • Inzicht in holistische principes
  • Praktische tips en technieken
  • Inspirerende verhalen en voorbeelden

 

Reflecteer en leer

Halverwege het jaar is een mooie tijd om de balans op te maken. Of deze helft van het jaar nu overweldigend mooi of uitdagend is geweest, of beide tegelijk, laten we even de tijd nemen om te aarden, stil te zijn en in te checken over wat er tot nu toe is gebeurd is.

Download dit prachtig document om stil te staan, te bezien, na te voelen, te ervaren en de balans op te maken. 

E-book Kernkwadrant

Een waardevol e-book voor zelfreflectie. Welke kernwaarden zijn voor jou belangrijk? Wat maakt dat je doet wat je doet? Duik dieper in je verborgen vooronderstellingen en drijfveren. 

Met dit e-book stel je jezelf de vraag die leidt tot nieuwe inzichten.

E-book Challenge jezelf

Als er een ding is wat je zelf in de hand hebt en waar je verder mee komt dan is het wel jezelf uitdagen. Uit je comfortzone een stap maken richting je mogelijkheden. Jezelf uitdagen is de sleutel voor verdere ontwikkeling.

Ben je bewust van jouw krachten en jouw uitdagingen!

E-book Belang van voelen

Hoe meer je vertrouwt op je gevoel en deze kan waarnemen, des te meer geluk en vreugde ervaar je!  Maar hoe ontwikkel je de mogelijkheid tot voelen?

Dit e-book legt je precies uit wat voelen is en wat het verschil is tussen voelen & emoties en intuïtie & instinct en hoe je dit kunt versterken.

E-book Casus Ella

Aan de hand van casus Ella word je stap voor stap meegenomen in het proces dat ouders met hun kind doorlopen. Kruip door het lezen van deze casus in de belevingswereld van het kind (en de ouder). Wat heeft het kind nodig? Welke antwoorden schuilen er in het kind zelf? En wat reflecteert het kind middels klachten en verstoringen?

Lees mee en ontdek wat en welke methodieken het verschil maakt voor Ella en haar ouders.