Wendy Zweers

Wendy Zweers is in 2015 afgestudeerd als holistisch Kindercoach. Na het afstuderen bleef Wendy verbonden aan “De Regenboog Academy” als opleidingscoach, examinator en co-docent. Inmiddels is Wendy sinds 2018 naast Annette Hurken als docent lichaamswerk werkzaam in de lessen binnen de opleiding.

In het dagelijks leven studeert Wendy Associate degree Pedagogisch Educatief Professional en is zij werkzaam als administratief medewerkster. Wendy is onderweg om van haar passie: (kinder)massage en coaching, haar beroep te maken.

Wendy vertelt: "Door slaapproblemen bij een van onze kinderen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven om hem hierin beter te begrijpen en te begeleiden. Na een zoektocht op internet kwam ik het boek “Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen” van Anne Marie tegen. De holistische visie en het bijzondere effect dat o.a. een massage kan hebben sprak mij enorm aan en na het lezen van het boek ben ik gestart met de opleiding bij De Regenboog.

De opleiding en daarna mijn rol als coach en docent hebben mij persoonlijk laten groeien, hierdoor ben ik dichter bij mijn eigen kracht en woorden gekomen en ben ik in staat de keuzes te maken die dichter bij mijn hart liggen. Dit wil ik graag meegeven in het les geven aan de studenten. Mijn missie is mensen laten groeien.”
FacebookInstagramLinkedInTwitterYoutubeEmailPhoneEmailFacebook messenger