Studiekeuzetest

Je bent vast wel bekend met de uitdrukking ‘in je element zijn’. Deze uitdrukking betekent dat je lekker in je vel zit. Je voelt je goed, je hebt voldoende energie en het leven loopt soepel.

Als je in je element kan zijn, kun je natuurlijk uit je element zijn. Dit houdt eigenlijk het tegenovergestelde in. Het loopt allemaal niet zo lekker, je hebt weinig energie en je hebt een meer negatieve kijk op de dagelijkse dingen.

Los van dat deze uitdrukking wat zegt over je gemoedstoestand, heeft deze uitdrukking een veel diepere betekenis. Het is namelijk toegespitst op de vier natuurelementen. De vier natuurelementen zijn vuur, lucht, aarde en water. Elementen die wij allemaal nodig hebben om in leven te blijven.

Het is dus belangrijk om in verbinding te zijn met alle elementen om lekker in je vel te zitten. Toch kun je uit de verbinding met het element dat bij jou hoort net dat beetje meer halen. Een stukje verdieping waardoor je nog meer in contact komt met jezelf. Als je wilt weten welke element sterk vertegenwoordigd is in jou nodig ik je uit om de test te gaan doen!

Start de test

Met onderstaande test kun je achterhalen welke van de vier elementen lucht, vuur, water en aarde het sterkst in jou zijn vertegenwoordigd.

In de opleidingstips reiken wij een aantal opleidingen aan waarvan wij denken dat ze het beste bij jouw persoon passen.

Start hieronder met het beantwoorden van de vragen, je ontvangt direct de uitslag