Online lessen therapeutisch tekenen

Wanneer je deelneemt aan de digitale live online les van deze opleiding, kan je vanuit iedere locatie de lesdag volgen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een pc, laptop, tablet of mobiel met goede internetverbinding.

Onderstaand vind je de buttons om je voor de lesdagen aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot één dag van tevoren. Aanmelden is snel en simpel geregeld. Vul jouw naam en e-mailadres in en klik op de datum van de les die je wilt volgen. Je ontvangt via de mail automatisch een bevestiging met link. De mail wordt je binnen 10 minuten toegestuurd. Heb je de link niet ontvangen, check dan eerst even jouw spam map. Geen link ontvangen? Mail dan even naar Sabine; secretariaat@deregenboog-academy.nl. De link naar de les is persoonlijk, deel deze niet met anderen.

Heb je jezelf aangemeld voor een lesdag en kun je deze niet bijwonen? Meld je dan via de link in de mail af voor de les. Er worden geen replays aangeboden. Een gemiste les kun je op een andere dag bijwonen. De lessen starten stipt op de aangegeven tijden, zorg dat je op tijd klaar zit. Je kunt tot 30 minuten voor de les al inloggen.

De lessen zijn online live webinarlessen. Dit houdt in dat je zelf niet in beeld en niet hoorbaar bent, de docent en medestudenten kunnen jou dus niet zien en horen. Wel is jouw naam, alleen voor de docent, zichtbaar zodat zij weet dat je aanwezig bent. Webinarlessen zijn inhoudelijke lessen waarbij je veel praktijkgerichte informatie ontvangt. Eventuele vragen mag je bewaren tot na de les. Vaak worden vragen later in de les uitgelegd waardoor jouw vraag al wordt beantwoord. Heb je een vraag die niet is besproken, mail deze naar het secretariaat. Sabine zorgt dat jouw vraag alsnog wordt beantwoord.

Via onderstaande buttons kun je jezelf voor de live online lessen aanmelden. De volgorde en lesdagen mag je naar eigen voorkeur indelen.  Een les duurt circa 2 tot max. 3 uur.

Download hier de planning!

 

Aanmelden les 1 - Holistisch werken Aanmelden les 2 - Communicatie vanuit de holistische visie Aanmelden les 3 - Therapeutisch tekenen in de praktijk toepassen Aanmelden les 4 - Holistisch & systemisch gericht coachen