Wanneer je deelneemt aan de digitale online les van deze opleiding, kan je vanuit iedere locatie de lesdag volgen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een pc, laptop, tablet of mobiel met goede internetverbinding.

Onderstaand vind je de buttons om je voor de lessen aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot één dag van tevoren. Aanmelden is snel en simpel geregeld. Vul jouw naam en e-mailadres in en klik op de datum van de les die je wilt volgen. Je ontvangt via de mail automatisch een bevestiging met link. De mail wordt je binnen 10 minuten toegestuurd. Heb je de link niet ontvangen, check dan eerst even jouw spam map. Geen link ontvangen? Mail dan even naar Sabine; secretariaat@deregenboog-academy.nl. De link naar de les is persoonlijk, deel deze niet met anderen.

Heb je jezelf aangemeld voor een lesdag en kun je deze niet bijwonen? Je ontvangt na de les automatisch een link om de les terug te kijken. De lessen starten stipt op de aangegeven tijden, zorg dat je op tijd klaar zit. Je kunt tot 30 minuten voor de les al inloggen.

De lessen zijn online webinarlessen. Dit houdt in dat je zelf niet in beeld en niet hoorbaar bent, de docent en medestudenten kunnen jou dus niet zien en horen. Wel is jouw naam, alleen voor de docent, zichtbaar zodat zij weet dat je aanwezig bent. Webinarlessen zijn inhoudelijke lessen waarbij je veel praktijkgerichte informatie ontvangt. Eventuele vragen mag je bewaren tot na de les. Vaak worden vragen later in de les uitgelegd waardoor jouw vraag al wordt beantwoord. Heb je een vraag die niet is besproken, mail deze naar het secretariaat. Sabine zorgt dat jouw vraag alsnog wordt beantwoord.

Via onderstaande buttons kun je jezelf voor de online lessen aanmelden. Een les duurt circa 1,5 tot 2 uur.

 

Aanmelden les 1 - Holistisch werken Aanmelden les 2 - holistisch & gezin gericht coachen

 

11 januari 2023

Online les

[…]
7 januari 2023

De hulpvraag

[…]
2 januari 2023

Bronnen en literatuurlijst

[…]
2 januari 2023

Nawoord

[…]
2 januari 2023

Opvoed flow

2 januari 2023

Gezin in balans

[…]
2 januari 2023

Gezin en ontwikkeling

[…]
2 januari 2023

Spiegelen in de opvoeding

[…]
2 januari 2023

Effectief communiceren

[…]
2 januari 2023

Hulpbronnen

[…]
2 januari 2023

Holistisch opvoeden

[…]
2 januari 2023

Opvoeden en ouderschap

[…]
2 januari 2023

Zicht op gedrag

[…]
2 januari 2023

Welkom bij de start van jouw traject naar holistisch opvoeden

[…]