Annette Hurkens

Annette Hurkens is sinds 2008 verbonden aan “De Regenboog Academy” als docent kindermassage en holistisch voetreflextherapeute. Annette was jaren werkzaam in de kraamzorg en is gespecialiseerd in gehechtheid en hechting.

Ruim 14 jaar geleden is Annette als moeder met “Praktijk de Regenboog” en het holistisch werken in contact gekomen omdat ze hulp zocht voor haar oudste dochter die op dat moment 8 jaar was. De handvatten die zij van Anne Marie als moeder meekreeg, maakte dat ze verwonderd was over de invloed die je zelf als ouder hebt op het kind. Het heeft Annette doen besluiten meer te willen leren en heeft zij de opleidingen aromatherapie, voetreflextherapie en kinder- en babymassage afgerond.

Het is Annette haar missie ouders te informeren en te begeleiden over hoe zij de band met hun kind kunnen opbouwen door middel van massage en hen hierbij de juiste handvatten te geven. Zo leren zij hun kind beter kennen en zijn zij in staat het kind vol zelfvertrouwen op te laten opgroeien. Annette Hurkens is hoofdocent lichaamswerk. Haar manier van lesgeven kenmerkt zich door enthousiasme voor het vak en door haar praktijkgerichtheid.

Annette; "Het is een uitgebreide, inspirerende en vooral ook praktische opleiding met veel inhoud. Het lichaamswerk is goed inzetbaar en het is altijd weer wonderlijk om te ervaren hoe volwassenen en kinderen reageren op liefdevol aanraken. Keer op keer is het weer verwonderlijk hoeveel effect de (kinder)massage op klachten en negatief gedrag kan hebben. Ik vind het nog steeds bijzonder om studenten de methodieken te leren zodat zij de ouders kunnen begeleiden, informeren en inspireren in hoe zij de band met hun kind kunnen opbouwen en versterken door middel van een massage”
FacebookInstagramLinkedInTwitterYoutubeEmailPhoneEmailFacebook messenger